Sommerutstilling på Hvalerhallen Cafe

Da begynner brikkene å falle på plass for vår sommerutstilling på Hvaler. Denne gangen stiller jeg ut med Anita Skaldebø. Hun maler med akryl og olje, og har funnet sin klart gjenkjenbare stil å male på. Bildene hennes beveger seg fra det abstrakte og nærmer seg tidevis det konkrete. Jeg stiller med kulltegninger, og forhåpentligsvis flere nye oljemalerier! Penselen jobber med andre ord hardt om dagen, på tross av stekende sol og skrikende hage. Bilde nr to stod ikveld klart for signering, to til venter spent på å klargjøres.

Utstillingen holder sted på Hvaler i Cafeen til Hvaler-hallen, like før Hvaler-tunnelen, og er lett å finne frem til – midt i gryta! I tillegg er Hvaler en liten perle, og er vel verdt besøket. Det skal bli et deilig sted å stille ut våre bilder. Lokalet er stort og lyst, så det bør bli plass til mange bilder. Vi åpner lørdag den 26. juni og avslutter søndag den 4. juli. Klokkeslett ser ut til å bli ca 9-15, men er ikke helt klarsatt enda. Så da er det bare å ønske alle hjertelig velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *