Taushet

Tausheten senker seg i rommet. Usagte ord sier svært lite. Tanker som aldri når frem, som ikke gir mening omdannes til følelser i forvirring. Kroppsdeler blir lammet i det de ikke har noen herre. De sitter stille i avvente på en kommando. Men tausheten forblir.

2 thoughts on “Taushet

  1. Hvis du har malt entréen i påsken og lever litt i lukten fra den vil slikt kunne være nok til å gi mareritt som du skrev om igår eller forvirringen du føler i dag…. (Det var bare litt kaldt vann i blodet, og et forsøk på en forklaring 🙂

    Langt mer spennende er selvsagt måten du formulerer det hele på og hvordan du uttrykker det når du skal tegne og male videre. Ha en flott vår fremover !!

  2. Kanskje det er det som er forklaringen på alt det rare i påsken – malingslukten 🙂
    Godt du liker formuleringene, selv om innholdet tidevis kan være mørkt og forvirrende…mennesker er komplekse vesner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *