Kroppenes samhørighet

autumn-in-new-york-m05Svever i luften og kjenner hver partikkel av kroppen. Din kropp mot min og varmen som danser rundt oss. Berøring av ekte vare, av livet og av illusjonene. De vakre illusjonene som gjør det hele meningsfylt. Virkeligheten er lagt til side. Bekymringer lagt til side. Det vonde lagt til side. Det er fingertupper som leker gjennom stoffene, søker og finner – roen av pust som møter pust. Hverdagen opphører og jeg kan innfinne meg i fantasien og i leken.

Kroppen sitter fast til underlaget. Men jeg kan vri og vende meg. Jeg kan kjenne stoffet presse seg mot kroppen. På samme måte sitter du fast til meg og jeg til deg. Vi kan leke rundt hverandre og endre positur. Men vi er limt sammen. En gjensidig trang etter berøring, etter kontakt, varme og det magiske øyeblikk.  Sakte kommer du nærmere meg. Tanker deles og blandes sammen. Respekt blandet med fascinasjon.

Denne kveld, denne stund. Et øyeblikk som siden tar del av evigheten. Ti sekunder kjennes som ti timer, men ti timer går så fort. Igjen sitter kroppen fast til underlaget. Kroppene er adskilt og delene kjennes ufullstendige. Tanker som ingen ser, berøring som ingen kjenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *